menu

Kunuku Aqua Resort

Curaçao

0
+
stranden
0
mtr
hoogste punt
0
°c
gemiddeld
0
+
duikplekken
U wordt doorgestuurd naar de pagina van Wyndham – onze officiele reserverings partner.

bezoek Curaçao voor de beste stranden restaurants bars musea

curaçao

Curaçao, een Caribisch eiland waar je altijd verzekend bent van een heerlijk vakantiegevoel! De azuurblauwe zee en de parelwitte stranden geven je rust, en de diversiteit aan activiteiten die het eiland biedt brengen nieuwe ervaringen en kennis over de natuur, cultuur, geschiedenis en architectuur. Het aanbod is enorm gevarieerd.

paradijs is maar èèn strand verwijderd

ik ben nog niet overal geweest, maar 

het staat op mijn lijst.

om te doen

Curaçao is een eiland dat verschillende activiteiten biedt om het eiland te leren kennen. Zo is de natuur een belangrijk onderdeel. Daarbij mag het beklimmen van de Christoffelberg niet ontbreken, en toont een snorkeltour je de pracht van de onderwaterwereld. Maar ook de cultuur een het uitgaansleven zijn onmisbaar op Curaçao! Meer weten over wat er te doen is? Informeer bij onze tourdesk. 

uitgaan

’s Avonds is er veel te doen op Curaçao. Aan het Waaigat in Punda en in het Renaissance in Otrabanda bevinden zich meerdere bioscopen. Bijna iedere dag is er wel een happy hour of op een strand of een van de bars en restaurants. Bars/clubs waar je onder het genot van een cocktail kunt dansen en genieten van de sterren zijn er ook volop. Op Facebook en de website van Curacao.com vindt u de plaatsen en tijden waar en wanneer er iets te doen is.

feest alsof er geen 

mañana is

het voelt goed om te verdwalen

in de juiste richting

tours

Er is veel te beleven op Curaçao. Hou je van water dan kun je bijvoorbeeld boottochten maken naar het mooie eiland Klein Curaçao of naar onontdekte strandjes aan de westkust. Maar je kunt hier bijvoorbeeld ook windsurfen, suppen of duiken.  Over land is een jeeptour, quad tour, rondleiding met gids door verschillende wijken, de grotten van Hato en het National Park Shete Boka een aanrader om te doen. 

duiken

Kunuku werkt samen met betrouwbare duikscholen in de buurt die gecertificeerd zijn en gespecialiseerd in duiken vanaf beginner tot gevorderde. Duiken vanaf het strand, maar ook per boot naar prachtige duiksites langs de zuidkust of bij Klein Curaçao. Uw proefduik is direct in de zee tussen de prachtige vissen en koralen.

bubbels, bubbels, bubbels

het ritme van het eiland voel je

pas echt na drie dagen…

 

auto verhuur

Kunuku’s eigen autoverhuur biedt gasten de mogelijkheid om het eiland op eigen gelegenheid te verkennen. Het aanbod bestaat uit diverse klassen en maten, met een aantrekkelijk tarief vanaf 3 dagen autohuur. 

Download ook maps.me als offline reisleider op uw ontdekkingstocht over het eiland. Niet overal is (gratis) WiFi.

Reserveer vooraf via tourdesk@kunukuresort.com

# kunukuresort