menu

Kunuku Aqua Resort

waterpark

5 baden, 7 glijbanen, dancing fly, botsauto's en zoveel meer

kom je ook Zwemmen Glijden Botsen Draaien bij kunuku aqua resort

U wordt doorgestuurd naar de pagina van Wyndham – onze officiele reserverings partner.

7 glijbanen

Misschien wel het allerleukste en bekendste onderdeel van Kunuku Aqua Resort zijn DE GLIJBANEN! – Kunuku beschikt over maar liefst 7 glijbanen, waarvan 2 speciaal voor de allerjongsten. Wie is er klaar voor de 124 meter lange Blue River glijbaan, of durft van de Free Fall af?

we stoppen niet met spelen omdat we oud worden… we worden oud omdat we stoppen met spelen!

breng een dag door met ….

niks doen

5 zwembaden

De 5 zwembaden van Kunuku Aqua resort zijn geopend van 10.00-17.00 uur. In totaal zijn er 5 met glijbanen, waarvan 2 kinderbaden en een zwembad waarin u rustig baantjes kunt trekken. Rondom de zwembaden kunt u gebruik maken van comfortabele ligbedden en palapa’s voor de schaduw.

en nog veel meer

Wat Kunuku Aqua Resort – Trademark Collection by Wyndham uniek maakt is het zeer gevarieerde aanbod aan entertainment voor volwassenen en kinderen. Het aanbod kan verschillen per seizoen/vakantieperiode. Op het informatiebord bij het restaurant vindt u altijd het laatste nieuws wat activiteiten en starttijden van entertainment betreft.

doe meer dingen die je blij maken

dagpas beschikbaar

onderschat nooit hoe belangrijk plezier is

plezier

voor volwassenen

We bieden voor volwassenen onder andere een bingoavond, live muziek en aquazumba. In het weekend is er ook een poolparty met DJ.*

*afhankelijk van het seizoen

voor iedereen

Kunuku is het enige resort met een kermis. Of je elkaar nu in de botsauto’s treft of een ritje maakt in de Dancing Fly (een echte hully gully), iedereen giert het uit van de pret.

voor kinderen

Tijdens het hoogseizoen is er iedere dag iets te beleven voor de kleine gasten van Kunuku in de Kids Club. Knutselen, sporten, film kijken, spelletjes spelen, ‘s ochtends en ‘s avonds organiseert het animatie team van Kunuku activiteiten.

sport

Kunuku beschikt over een eigen GYM, alleen voor gasten en dagelijks geopend van 07.00-19.00 uur. U kunt de deur van de gym openen met uw chip. Kinderen onder 16 jaar mogen onder begeleiding komen sporten.

Naast de gym heeft het resort nog een sportveld waar voetbal en basketbal gespeeld kan worden.

heb jij al getraind vandaag?

# kunukuresort