menu

Kunuku Aqua Resort

praktische informatie

contact

noodnummers

receptie

De receptie is dagelijks geopend van 08:00 – 21:00 uur en telefonisch bereikbaar vanuit uw kamer op het nummer 400. Na 21.00 uur kunt u in noodgevallen terecht bij de security (500).

Bij de receptie kunt u terecht voor meer informatie en vragen over o.a. de volgende services:
• badhanddoeken (deze kunt u
  twee keer per week wisselen bij de receptie)
• excursies
• autoverhuur
• parkeerkaart
• inschrijving gratis shuttle bus naar
  Willemstad of het strand
• souvenirs in de winkel
• uitchecken
• ophaaltijd bus transfer
• bezoektijd reisleidster

Bij de receptie of op het resort is het helaas niet mogelijk geld te wisselen of te pinnen.

Check-in

Bij het inchecken heeft u een all-inclusive bandje met chip gekregen waar u de kamer/ appartementsdeur mee kunt openen. U dient dit bandje ook te gebruiken bij de robotbar. Daarnaast heeft u indien van toepassing een kluissleutel ontvangen met daarop het aangegeven kamernummer. Ieder gebouw op het resort heeft een eigen letter/ nummer. Deze kunt u terugvinden op de plattegrond van het informatie drieluik en op het bord voor de receptie.

Check-out

De check out tijd is tot 11:00 uur. Graag de kamerbandjes, kluissleutel en badhanddoeken inleveren bij de receptie. Late check out is mogelijk op aanvraag en bij beschikbaarheid tegen een meerprijs van $50 tot 18:00 uur.

Als u geen late check out heeft, kunt u uw koffers in onze opslag plaatsen en voor vertrek douchen boven de receptie. Heeft u met Corendon geboekt, dan kunt u altijd nog op het resort verblijven totdat de bus is gearriveerd voor uw transfer naar de luchthaven.

Housekeeping

De housekeeping draagt de zorg voor een verzorgde en schone accommodatie. Bij de hotelkamers komt de housekeeping dagelijks.

De schoonmaak op het resort voor de appartementen is als volgt georganiseerd:

Aankomst- en vertrekschoonmaak.
2 x per week tussenschoonmaak.
1 x per week wissel van bedlinnen.
2 x per week wissel van badlinnen.
elke dag schone handdoeken.

badhanddoek

Bij aankomst krijgt u een badhanddoek, die u bij vertrek weer dient in te leveren. Bij de receptie kunt u terecht voor het wisselen van de badhanddoeken. Deze kunt u twee keer per week gratis wisselen. Meer wisselen is mogelijk tegen een kleine vergoeding.

Tropische tuin

De accomodaties op het Kunuku Aqua Resort zijn gebouwd in een unieke Caribische stijl met een prachtige tropische tuin met veel flora en fauna. Geniet van deze groene oase met kleurige bougainvilles, jasmijnplanten, aloëplanten en verschillende soorten palmbomen.

Parkeren

Boekt u een appartement dan kunt u uw auto naast het appartement parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats. Boekt u een hotelkamer dan parkeert u uw auto op het bewaakte parkeerterrein voor de receptie.

beveiliging

Op het resort is er 24/7 beveiliging aanwezig.

Internet & TV

Over het gehele resort kunt u gebruiken maken van gratis open Wi-Fi. De appartementen & hotelkamers/studio´s beschikken over een televisie voorzien van diverse internationale kanalen.

Elektriciteit

Op Curaçao is de netspanning 100 -130 volt/50 Hertz. Op Kunuku Aqua Resort is de netspanning overal 220-230 Volt.

Het gebruik van water en elektriciteit is erg duur op Curaçao. We vragen u vriendelijk om de lichten en airconditioning uit te zetten wanneer u de kamer verlaat. Hartelijk dank voor uw begrip

Geldzaken

Op het eiland kan gepind worden met de internationale Maestro. Hier worden vaak kosten per pintransactie voor gerekend. Ook in winkels is betaling met Maestro of creditcard meestal mogelijk. De meest gangbare creditcards zijn Mastercard, American Express, Visa en Discover. Op dit moment is de meest gangbare valuta, de NAF, Nederlands Antilliaanse Gulden. Het is ook op veel plaatsen mogelijk met US dollars te betalen. Helaas is het niet mogelijk om op het resort geld te pinnen of te wisselen. De dichtstbijzijnde geldautomaat is bij het tankstation in Tera Cora.

bezoekers

Bezoekers van Kunuku Aqua Resort die gebruik maken van de faciliteiten betalen een entree. Mocht u familie en/of vrienden op bezoek laten komen dan betalen zij een entree van NAF 79,20 voor een volwassen persoon en NAF 57,60 voor kinderen per dag inclusief coins waarmee u bij onze outlets eten & drinken kunt bestellen. Gelieve tijdig aan te geven bij de receptie indien u bezoek wenst te ontvangen.

# kunukuresort